Chemex 1 kuni 3 tassi

CHEMEX Ainulaadne kohvivalmistamise viis mis on leituatud 1941 aastal.

Läbipaistev ja puhas, rikkalike maitsete ja aroomiga, ilma kibeduse ja setteta – niisugune on kohv, mida CHEMEXit kasutades valmistada saab

Sobiva koguse valmistamise lihtne valem on 6,5 grammi kohvi 100 ml vee kohta.

See kohvikann on tõesti üks meie lemmikuid, kui kohvi on vaja valmistada rohkem kui ühele inimesele.

Väga mugav, maitsev ja mis kõige tähtsam ülimalt lihtne.
42,99 €

Detailid

Detailid

Chemex on eriti puhtamaitselise filtrikohvivalmistamise meetod ehk teisisõnu juba aastal 1941 keemiateadlase Dr. Peter Schlumbohmi leiutatud liivakellakujuline kuumakindlast ja mittepoorsest klaasist kohvikarahvin. Tänu oma detailideni viimistletud elegantsele disainikeelele ja funktsionaalsele lihtsusele peetakse Chemexit tarbekunsti meistriteoseks. Kohvi filtreerimiseks kasutatakse Chemexi meetodi puhul ka spetsiaalset teadlaste välja töötatud eriti tihedat Chemex kohvifiltrit, mis tagabki sellele valmistamisviisile omase eriliselt puhta, kristalse ja mõruda järelmaitseta kohvinaudingu.

Mida annab see uus pruuliviis kohvi maitsele? Kuhu selline kohv sobib?

Kuna Chemex leiutati juba eelmise sajandi keskpaigas, on selline pruulimisviis tänaseks leidnud üle maailma väga palju sõpru. Ilus disain, lihtsus ja kohvivalmistamise rituaal teevad Chemexist väga sobiliku vidina igale kohvisõbrale koju, aga ka igasse kohvikusse, kus klient on valmis head kohvi ootama rohkem kui 10 minutit. Chemexi meetodiga kohvi valmistamine võtab kindlasti rohkem aega kui eelseadistatud espressomasinaga valmistatud kohv, aga on ootamist väärt. Kuna kohvifilter on kuni 30% tihedam, nõrgub vesi filtrist läbi aeglasemalt ja et kogu rituaal valmib käsitööna, siis on see aeganõudvam ka tavapärasest filtri- või presskannumeetodist.